miércoles, 18 de octubre de 2017

BONA TARDA A TOTHOM !

Us envio noves activitats i aquesta vegada algunes són pels pares, mares, oncles, avis/es, etc. Dissabte 28 d’octubre, a les 11 h Biblioteca Joan Coromines
L’Hora del Conte en anglès The world's worst witch

A càrrec de Kids&Us School of English
 
A la sala infantil de la Biblioteca. Entrada lliure
 AGENDA OCTUBRE 2017
BIBLIOTECA JOAN COROMINES

Durant el mes d’octubre i fins a finals d’any “Lluís Millet i Pagès”, Exposició de fons antic de la Biblioteca Mostra documental de fons antic relacionat amb el Mestre Millet en commemoració del 150è aniversari del seu naixement. A l’entrada de la Biblioteca.

Del 10 d’octubre al 3 de novembre "Prudenci Bertrana: l’ideari bàrbar” i “Aurora Bertrana: el virus de l’aventura" El 2017 és l'Any Bertrana, on es commemoren la doble efemèride dels 150 i 125 anys del naixement de Prudenci i Aurora Bertrana. Dins del conjunt d’actes en homenatge als autors, la Institució de les Lletres ha creat una mostra de petit format.

Dissabte 14 d’octubre, a les 11 h “El circ de tots”, sessió per a nadons A càrrec d’Eva González. Entrada lliure. història d’un elefant somiatruites, en Pep, i dels diferents personatges que coneix fins que arriba al circ de la muntanya Ngorongoro, un lloc on tothom és ben rebut.

Dimecres 18 d’octubre, a les 19 h Homenatge a Miguel Hernández Lectura de poemes a càrrec del grup d'escriptura Creativa del Banc del Temps i actuació de Sabina Witt & Guillermo Rizzotto, sota el títol "Cantant a Miguel Hernández". A la sala polivalent de la Biblioteca. Entrada lliure.

Dijous 19 d’octubre, a les 19 h Crecer, estancarse o morir, d’Oriol Lugo Real Presentació del llibre d’Oriol Lugo, a càrrec de l’autor. A la sala polivalent d ela biblioteca, entrada lliure.

Dimarts 24 d’octubre, a les 10 h Tertúlies en català Comentari del llibre Història de... el paper(Lectura fàicl). A càrrec del Voluntariat per la Llengua.

Dimecres 25 d’octubre, a les 19 h Tertúlia literària Comentari de la novel·la 84 Charing Cross Road, de HelenHanff. A càrrec de Maria Carme Roca. Exemplars disponibles a la biblioteca.

Divendres 27 d’octubre, a les 19 h “Meridià Verd, una ruta per unir els Pirineus amb el Mediterrani” Xerrada dins el marc del projecte Parcs i Biblioteques, Naturalment! A càrrec de Toni Marí, responsable del centre de documentació del Parc.

Dissabte 28 d’octubre, a les 11 h Storytime: "The world’s worst witch" A càrrec de Kids & Us School of English. Lily està aprenent a ser bruixa com la seva mare, però sense molt èxit. No sap fer encanteris ni pocions, i vola molt malament amb la seva escombra. Com aconseguirà convertir-se en una bona bruixa?

A gaudir de tot el que us agradi !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario