jueves, 31 de marzo de 2016

Bon dia,

 

Aquest dimarts 5 d’abril a les 18h us convidem a gaudir de l’espai Teià Explica Contes. Les educadores de l’escola bressol Els Galamons vindran per explicar-nos
" L’aneguet lleig ", una de les rondalles més populars de Hans Christian Andersen. Aquest escriptor danès se’l coneix sobretot pels seus contes infantils, alguns inspirats en rondalles i llegendes nòrdiques, però la majoria inventats per ell i caracteritzats per una gran imaginació, humor i sensibilitat. Aprofitarem també per commemorar l’aniversari del seu naixement. L’edat orientativa és a partir de 2 anys.

 

A continuació farem un taller de flors per decorar la biblioteca, en farem de totes les mides i de tots els colors aprofitant materials reciclats, com xapes, pots de iogurt i oueres. D’aquesta manera farem entrar la primavera a la biblioteca! Per apuntar-vos al taller podeu enviar un correu a b.teia@diba.cat o bé truqueu al 93 555 01 04 i cal tenir el carnet de la biblioteca. L’edat orientativa del taller és a partir de 3 anys. Us recordem que els infants menors de 7 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Amb aquestes activitats celebrem el Dia Internacional del Llibre Infantil.

 

Salutacions i us hi esperem,

 

Biblioteca de Can Llaurador

Av. J. Roca Suárez- Llanos, 40

08329 Teià

T. 93/555-01-04

No hay comentarios:

Publicar un comentario