martes, 20 de mayo de 2014

Molt bon dia a tothom !!!

Us volia informar de les activitats que es portaran a terme aquest mes de maig a la Biblioteca Joan Coromines:

Dijous dia 22 de maig a les 17:30 h   " Taller Infantil " : El jardí dels bitxos bojos ( decoració de primavera ). Estarà a càrrec de Ana Guillén. És una activitat familiar adreçada a infants entre 3 i 5 anys acompanyats d'un adult. Cal inscripció prèvia a la biblioteca. Places limitades.

Divendres 23 de maig a les 18 h " Hora del Conte " : El peix brillant . A càrrec dels alumnes de 2n d'Educació Infantil de l'IES Maremar. Activitat recomanada per a infants entre 4 i 10 anys. Aforament limitat.

Divendres 30 de maig a les 19 h a l'Espai Escènic Ca n'Humet es farà la Cerimònia de lliurament del Premis Literaris Goleta i Bergantí 2014.
Lectura del veredicte dels XXXVI Premis Literaris Goleta i Bergantí. Lectura dramatitzada de fragments de les obres guanyadores, a càrrec del grup de teatre GAT del Masnou. Actuació de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou.

Dissabte 31 de maig a les 11,30 h a la Biblioteca Joan Coromines " Hora del Conte ": " Núvols, estels i contes del cel ". A càrrec d'Alma i la Mar de Contes. A partir de 4 anys.

De moment això és tot.
A reveure !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario